Nieuw Huishoudelijk reglement verplichting tot inschrijven voor kantinediensten

11 maart 2024


Beste leden, op de ALV van 27 februari is er een nieuw Huishoudelijk reglement vastgesteld. Even een paar belangrijke wijzigingen op een rij: 

1. Lid zijn van Tennisvereniging Werkendam betekent ook een verplichting om kantinediensten te draaien. Elk senior lid van de vereniging is verplicht minimaal 2 keer per kalenderjaar een kantinedienst te draaien.

2. Als je voor 1 juni van de betreffende jaargang nog niet je eerste dienst hebt ingetekend dan zul je gepland gaan worden op een openstaande dienst.

3. Mocht je verhinderd zijn is het de bedoeling dat jezelf vervanging regelt voor jouw dienst.

4. Via de email krijg je tenminste twee keer een herinnering over wanneer jouw ingedeelde kantinedienst plaatsvindt.

5. Zij die verzuimen op de ingeplande datum en tijd op te komen zullen hiervoor worden beboet meteen bedrag van € 25,00 per keer.

6. Zij, die door omstandigheden in een kalenderjaar niet in hebben kunnen tekenen voor een kantinedienst kunnen dit kenbaar maken voor 31 december voor het eind van het jaar aan het bestuur waarna het bestuur zal beslissen of de €50,-in rekening gebracht zal worden. Dit bedrag zal via automatische incasso worden geïnd.

7. Als er twee keer aaneengesloten of frequent een boete van €25 wordt opgelegd voor het verzuimen van het draaien van een kantinedienst,geeft dit het bestuur het recht dit lid het lidmaatschap van de vereniging aan te zeggen.

8. Niet betaling van een eventueel opgelegde boete door het lid, geeft het bestuur ook het recht dit lid het lidmaatschap van de vereniging aan te zeggen.

9. Vrijgesteld van kantinediensten zijn leden van 75 jaar en ouder en leden jonger dan 18 jaar

10. Het is niet langer mogelijk om kantinediensten af te kopen

Je kunt de volledige tekst van het nieuwe Huishoudelijke reglement vinden op onze website. 

Het bestuur. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen