Veel gestelde vragen (FAQ)

Tennis en Padel Vereniging Werkendam (TPV Werkendam) heeft sinds 20 april 2024 de beschikking over twee padelbanen en 4 tennisbanen. Er bereiken ons regelmatig vragen. Dit zijn de meestgestelde vragen met de antwoorden: 

1. Kun je de Padel banen van TPV huren? Nee, de Padel banen van TPV zijn alleen voor leden van TPV Werkendam 

2. Hoe kan ik lid worden van TPV Werkendam? Ga dan naar de website;  https://www.tpvwerkendam.nl/lid-worden
Nu is er een ledenstop voor 18 jaar en ouder. (vanaf 8-juni-2024)
Personen van 18 en ouder komen op de wachtlijst.
Personen jonger dan 18 worden direct lid.

3. Wat kost lid worden van TPV Werkendam? Senioren betalen €140 per kalenderjaar, junioren €85 per kalenderjaar

4. Kan ik Padel lessen nemen? dat is mogelijk via onze vaste tennisschool Tom Kreemers: https://tstk.nl/inschrijven-padel/

5. Mag ik ook Tennissen als ik lid ben van TPV Werkendam? Ja, je mag dan onbeperkt zowel tennissen als Padellen. 

6. Zijn er andere vormen van lidmaatschap mogelijk, bijvoorbeeld alleen in de zomer? Nee, TPV heeft 1 lidmaatschap; voor een heel kalenderjaar. 

7. Als ik lid wordt heb ik dan verplichtingen? Ja, als lid van TPV ben je verplicht om enkele keren per jaar een bardienst te draaien. 

8. Is er veel te doen bij TPV? Ja, wij zijn een actieve vereniging met meer dan 320 leden. Elk jaar organiseren wij een aantal evenementen zoals clubkampioenschappen, is er een open toernooi, diverse kleinere toernooien en een inloop avond. 

9. Kan ik voor of na het spelen wat drinken of eten bij TPV Werkendam? Ja, wij beschikken over eengezellig clubhuis met een groot buitenterras. 

10. Wordt er competitie gespeeld bij TPV Werkendam? Ja, TPV Werkendam is aangsloten bij de KNLTB, zowel bij Tennis als bij Padel wordt er competitie gespeeld. 

11. Kan ik me terugtrekken van een ingeschreven kantinedienst ? Ja, dat kan. Via de clubapp kan je tot 3 dagen voor de kantinedienst je terugtrekken. Doe dat alleen als het niet anders kan, de kans dat een ander zich inschrijft op die korte termijn is niet zo groot.

12. Kan ik contant betalen in de kantine ? Liever niet, in pricipe gaat alles met de pinpas