Kun je Padel banen huren bij TPV Werkendam?

25 april 2024


Tennis en Padel Vereniging Werkendam (TPV) heeft sinds 20 april 2024 de beschikking over twee Padel banen. Er bereiken ons regelmatig vragen. Dit zijn de meestgestelde vragen met de antwoorden: 

1. Kun je de Padel banen van TPV huren? Nee, de Padel banen van TPV zijn alleen voor leden van TPV Werkendam 

2. Hoe kan ik lid worden van TPV Werkendam? Ga dan naar de website;  https://www.tvwerkendam.nl/lid-worden

3. Wat kost lid worden van TPV Werkendam? Senioren betalen €140 per kalenderjaar, junioren €85 per kalenderjaar

4. Kan ik Padel lessen nemen? dat is mogelijk via onze vaste tennisschool Tom Kreemers: https://tstk.nl/inschrijven-padel/

5. Mag ik ook Tennissen als ik lid ben van TPV Werkendam? Ja, je mag dan onbeperkt zowel tennissen als Padellen. 

6. Zijn er andere vormen van lidmaatschap mogelijk, bijvoorbeeld alleen in de zomer? Nee, TPV heeft 1 lidmaatschap; voor een heel kalenderjaar. 

7. Als ik lid wordt heb ik dan verplichtingen? Ja, als lid van TPV ben je verplicht om enkele keren per jaar een bardienst te draaien. 

8. Is er veel te doen bij TPV? Ja, wij zijn een actieve vereniging met meer dan 250 leden. Elk jaar organiseren wij een aantal evenementen zoals clubkampioenschappen, is er een open toernooi, diverse kleinere toernooien en een inloop avond. 

9. Kan ik voor of na het spelen wat drinken of eten bij TPV Werkendam? Ja, wij beschikken over eengezellig clubhuis met een groot buitenterras. 

10. Wordt er competitie gespeeld bij TPV Werkendam? Ja, TPV Werkendam is aangelsoten bij de KNLTB, zowel bij Tennis als bij Padel wordt er competitie gespeeld. 

 

Nieuwscategorieën