Kantinediensten in de zomermaanden

24 april 2024


Beste leden, in de zomermaanden (mei t/m september) gaan we de kantine weer openen. We hebben daar al veel verzoeken voor gekregen. Mooi weer (hopen we) en dan is het lekker om voor of na het spelen even op het terras wat te drinken.

Dit betekent dat we aan jullie gaan vragen om in te schrijven voor een kantinedienst. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur. 1 persoon per dienst. Dit betekent dus een dienst van drie uur. 

Op zaterdag en zondag gaat de kantine open van 13.00 tot 19.00 uur. Je kunt dan inschrijven op een dienst van 13.00-1600 of van 16.00-19.00 uur.  Ook 1 persoon per dienst. 

Tijdens het open toernooi (BBT) in juni en de clubkampioenschappen is het altijd druk, dan vragen we meerdere personen per kantinedienst. 

Op korte termijn ontvangen jullie een mail met een link om in te tekenen voor een kantinedienst. 

ps; Je kunt er ook voor kiezen om een week lang de kantine te openen om 19.00 uur en dan nieuwe leden even wegwijs te maken in het draaien van kantinediensten. Je bent die week verantwoordelijk voor het goed verlopen van de kantinediensten en ontvangt voor deze week een sleutel van de kantine. Deze sleutel wordt dan na de kantinedienst door de personen die de dienst hebben gedraaid in een speciaal daarvoor opgehangen sleutel kastje ingeleverd (krijg je als verantwoordelijke ook een sleutel van), de volgende dag gebruik je die dan weer om de kantine te openenen dan check je ook gelijk even of alles netjes achtergelaten is.  Wil je dit doen, geef je dan op voor een week tussen 1 mei en 30 september via [email protected]

Laten we er een gezellige zomer van maken :-)

Het bestuur. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen